Archive for July, 2012

Pop Phone, receptor retro pentru telefoanele mobile

Thursday, July 26th, 2012

Receptor retro pentru telefoanele mobile

Receptorul retro pentru telefoanele mobile este unul dintre cele mai apreciate accesorii in lumea internationala a modei.
Acest gadget a devenit popular dupa ce cantaretul american Lenny Kravitz a fost fotografiat vorbind pe strada la un receptor clasic, care iesea din geanta lui.
De atunci acest receptor retro este recomandat ca fiind un accesoriu la moda.

Informatii aditionale receptor retro “Pop Phone”:

– va face convorbirile mai confortabile;
– convorbiri mult mai sanatoase, eliminand 99% din radiatii;
– compatibil cu toate telefoanele mobile cu jack;
– transforma computerul si tableta dumneavoastra intr-un telefon, via Skype sau VOIP;
– permite accesul la functiile telefonului in timpul convorbirilor;
– sistem de reducere a zgomotului;
– disponibil in culori moderne si elegante: negru, roz, bleu, portocaliu, galben etc.;
– dimensiuni: receptor: 20 x 5 x 5.5 cm.; fir strans: 55 cm.

Asadar, aveti acum posibilitatea de a fi in centrul atentiei, la moda, combinand acest aspect cu posibilitatea de a avea convorbiri telefonice mult mai sanatoase.
Acest lucru, doar cu receptorul retro “Pop Phone”, la cel mai bun pret de pe piata!

Tags: ,

Taxe de transport fara concurenta

Tuesday, July 10th, 2012

In dorinta de a avea clienti multumiti, care sa revina cu drag pentru cumparaturi la magazinul online de cadouri TheGift.ro, am redus taxele de curierat rapid, ajungand la o oferta fara concurenta.
Taxa de transport in provincie este incepand de astazi 17 lei iar in Bucuresti doar 12 lei, coletele ajungand la dumneavoastra acasa in ziua urmatoare realizarii comenzii, daca aceasta se inregistreaza pe site pana la ora 15.00.
Ce este foarte important si ne diferentiaza de majoritatea magazinelor online concurente este faptul ca noi nu percepem taxa suplimentara pentru fiecare kg in plus al coletului dumneavoastra. Taxa de transport este fixa, indiferent de numarul de kg pe care coletul dumneavoastra le are.
Mai mult decat atat, daca aveti comenzi care depasesc suma de 299 lei, transportul este gratuit, oferit din partea firmei noastre, pentru orice client, in orice localitate a tarii.
Va multumim pentru increderea pe care o aveti in noi, pentru simpatia si aprecierile dumneavoastra, pe care le primim zilnic pe email si speram intr-o colaborare frumoasa in continuare!

Tags: , ,