Taxe de transport fara concurenta

In dorinta de a avea clienti multumiti, care sa revina cu drag pentru cumparaturi la magazinul online de cadouri TheGift.ro, am redus taxele de curierat rapid, ajungand la o oferta fara concurenta.
Taxa de transport in provincie este incepand de astazi 17 lei iar in Bucuresti doar 12 lei, coletele ajungand la dumneavoastra acasa in ziua urmatoare realizarii comenzii, daca aceasta se inregistreaza pe site pana la ora 15.00.
Ce este foarte important si ne diferentiaza de majoritatea magazinelor online concurente este faptul ca noi nu percepem taxa suplimentara pentru fiecare kg in plus al coletului dumneavoastra. Taxa de transport este fixa, indiferent de numarul de kg pe care coletul dumneavoastra le are.
Mai mult decat atat, daca aveti comenzi care depasesc suma de 299 lei, transportul este gratuit, oferit din partea firmei noastre, pentru orice client, in orice localitate a tarii.
Va multumim pentru increderea pe care o aveti in noi, pentru simpatia si aprecierile dumneavoastra, pe care le primim zilnic pe email si speram intr-o colaborare frumoasa in continuare!

Tags: , ,

Tags: , ,

One Response to “Taxe de transport fara concurenta”

  1. izabela daraban says:

    Taxa de transport e cam mare – 17 Ron, nu este deloc o oferta fara concurenta, alte site-uri ofera transportul gratuit, unele prin curierat, altele prin posta romana. Ati putea sa mai reduceti costul transportului. Eu sincer as mai comanda de pe site daca reduceti costul transportului. Iar coletul nu ajunge in ziua urmatoare realizarii comenzii, ci in 3 zile. Aveti o gama diversificata de produse, ai de unde alege, punct in plus pentru asta :)
    O seara buna va doresc!

Leave a Reply