Archive for April, 2009

Cadouri de la TheGift.ro cu prezentare video

Tuesday, April 28th, 2009

TheGift.ro ofera prezentare video la cadourile sale si vine in intampinarea voastra, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege mai usor cadoul potrivit. Jucarii haioase ce danseaza si canta, sar si va aduc tot timpul zambetul pe buze, precum si alte articole de cadouri care necesita o prezentare video in detaliu, tocmai pentru a va usura sarcina in a alege cadoul dorit.

Va prezentam cateva dintre imaginile video ale cadourilor cele mai vizionate si apreciate de voi.


Cadouri haioase – Veioza funny “Naughty Boy”Cadouri haioase – Cool ToyCadouri haioase – Vacuta dansatoare

Tags: , , , , , ,

Un patron al unei firme din Rusia îi oferise cadou de Crăciun soţiei un Mitsubishi Lancer, maşina pe care a distrus-o ulterior pentru că era plină de praf

Monday, April 27th, 2009

Un patron al unei firme din Rusia îi oferise cadou de Crăciun soţiei un Mitsubishi Lancer.

Dar, în ultima vreme, Yevgeny era mereu deranjat de faptul că nevasta lui nu prea trecea pe la spălătorie, automobilul fiind mereu acoperit de praf. Nervos nevoie mare, i-a zis femeii în repetate rânduri să spele maşina iar aceasta i-a promis că o va duce la spălătorie a doua zi. Mereu a doua zi, dar maşina era la fel de murdară.

Astfel, ieşit din minţi, Yevgeny a luat o bară de metal şi, într-o seară, a lovit maşina până când a distrus-o complet. Rusul a fost reţinut de autorităţi.

Tags:

Cadou de 20 de milioane de euro de la UE

Tuesday, April 21st, 2009

Pentru că Uniunea n-a cheltuit anul trecut toţi banii din contribuţiile membrilor, a returnat fiecăruia în parte după mărimea PIB-ului.

România va primi înapoi de la Uniunea Europeană (UE) fonduri de 19,9 milioane de euro, din contribuţia de 1,4 miliarde de euro la bugetul comunitar pentru anul 2008, întrucât executivul european nu a cheltuit, anul trecut, 1,8 miliarde de euro din bugetul total de 115,8 miliarde de euro.
Fondurile din bugetul comunitar rămase necheltuite la sfârşitul anului se returnează statelor membre în funcţie de PIB-ul fiecărei ţări.

Contribuţia României la bugetul UE a fost de 1,4 miliarde euro în 2008 şi va creşte la 1,5 miliarde de euro în 2009. Din contribuţia pe 2009 se vor scădea 20 de milioane de euro, reprezentând această returnare de fonduri.

Banii rămaşi pot fi folosiţi de guvern pentru orice fel de cheltuială publică.

Executivul european a avut, anul trecut, un excedent bugetar de 1,5%, faţă de recordul maxim de 16% consemnat în 2001, ca urmare a gradului ridicat de accesare a fondurilor.

Suma pe care o va primi România este a 17-a ca valoare dintre cele 27 de state membre, cel mai mult având de încasat Germania (356,7 milioane de euro), Franţa (280,1 milioane de euro), Marea Britanie (270 de milioane de euro) şi Italia (222,7 milioane de euro). Cele mai mici sume sunt destinate Maltei (800.000 de euro), Ciprului (2,4 milioane de euro), Estoniei (2,5 milioane de euro) şi Letoniei (3,5 milioane de euro).

Tags:

Mircea Lucescu primeste cadou o statie de metrou

Tuesday, April 21st, 2009

Tehnicianul lui Sahtior s-a nascut in cartierul Berceni, iar numele acestuia a fost propus de catre locuitorii din zona ca o varianta la schimbarea denumirii statiei “Aparatorii Patriei”.

Locuitorii Capitalei au primit ca tema de gandire de la Metrorex propunerea de nume noi pentru cateva statii de metrou. Printre acestea se afla si “Aparatorii Patriei”, din cartierul Berceni, locul unde Mircea Lucescu s-a nascut si a petrecut o buna parte din copilaria sa.

Cel mai titrat antrenor roman din istorie nu s-a aflat numai pe lista celor de la FRF pentru a prelua echipa nationala, ci si pe aceea cu propuneri de la Metrorex: statia “Aparatorii Patriei” sa poarte numele tehnicianului de la Sahtior. Pe adresa de contact a companiei au ajuns mai multe mail-uri in care diferite persoane vor ca in vitorul apropiat sa coboare la statia “Mircea Lucescu”. Astfel, dupa ce Ionut Lupescu a dat gres in tentativa de a-l convinge pe “Il Luce” senior sa vina in locul lui Piturca, romanul are sanse mari sa devina primul om din fotbal al carui nume sa denumeasca o gura de metrou.

Tags:

Cadouri de la TheGift.ro cu prezentare video

Wednesday, April 15th, 2009

TheGift.ro ofera prezentare video la cadourile sale si vine in intampinarea voastra, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege mai usor cadoul potrivit. Jucarii haioase ce danseaza si canta, sar si va aduc tot timpul zambetul pe buze, precum si alte articole de cadouri care necesita o prezentare video in detaliu, tocmai pentru a va usura sarcina in a alege cadoul dorit.

Va prezentam cateva dintre imaginile video ale cadourilor cele mai vizionate si apreciate de voi.

Cadouri pentru copii – Happy BabyCadouri pentru copii – Taur de rodeo din plusCadouri pentru copii – Magarus dansator

Tags: , , , , , , ,

Cadoul de la Casa Albă, “primul câine” Bo

Wednesday, April 15th, 2009

Casa Albă are un nou locatar, pe câinele Bo, primit de familia preşedintelui american Barak Obama din partea senatorului Ted Kennedy, cadou pentru cele două fiice ale cuplului prezidenţial, Sasha şi Malia, transmite AFP.

În vârstă de numai şase luni, Bo îşi începe “cariera” mediatică apărând pe prima pagină a cotidianului american Washington Post, care publică două fotografii ale sale. Prezentarea sa oficială va avea loc însă marţi.

Cu o coroniţă de flori în jurul gâtului, asemănătoare celor purtate în Hawaii, insula pe care Barak Obama şi-a petrecut o parte din copilărie, Bo este din rasa “câine de apă portughez”, un înaintaş al rasei caniş, este negru cu pete albe.

Cotidianul american profită de acest subiect şi titrează în paginile sale: “ziarul care a decoperit (scandalul politic – n.red.) Watergate este încântat să publice dosarul căţelului”.

Washington Post mai publică o fotografie cu preşedintele american ţinând în braţe pe una dintre fiicele sale, care îl mângâie pe Bo.

Tags: , ,