Bilete la striptease pentru deschidere de cont bancar

Pe fondul crizei financiare mondiale, o bancă din Irlanda a găsit o metodă inedită de atragere a clienţilor: bilete la striptease pentru studenţii care îşi constituie un depozit în unităţile sale.

Criza economică i-a obligat pe bancherii din toată lumea să inventeze tot felul de soluţii pentru a-şi menţine sau chiar a-şi spori numărul de clienţi. În scenă intră tot felul de programe-bonus, premii şi cadouri speciale, uneori destul de originale. Astfel, banca irlandeză Ulster a decis să atragă în special tineretul studios, propunându-le studenţilor să-şi constituie depozite în care chiar banca depune primii 100 de euro.

Totodată, pentru ca oferta să fie şi mai tentată, Banca Ulster le oferea tinerilor, la deschiderea depozitului, bilete la un show de striptease ce urma să aibă loc în 24 septembrie, în clubul de noapte Metro, situat nu departe de căminele studenţeşti.

Sute de studenţi s-au grăbit să se înscrie un acest program bancar original. Din păcate, însă, speranţele tinerilor de a vedea show-ul picant au fost spulberate de Susan Keegan, mama unui ‘nou tânăr deponent’ al băncii Ulster. Aflând că fiul său intenţionează să admire fetiţe cvasi-goale, ea a făcut un întreg scandal. “Niciodată încă băncile nu au căzut atât de jos ca acum. Aceasta este pur şi simplu imoral”, a declarat Susan.

Tags: ,

Tags: ,

One Response to “Bilete la striptease pentru deschidere de cont bancar”

  1. Smart-Insurance-652 says:

    hm. hope to see same more info. Can we speake about it?

Leave a Reply