O femeie din zece a răspuns că face sex şi pentru a răsplăti persoana care îi oferă un cadou scump

De ce fac femeile sex? Cu siguranţă bărbaţii ar răspunde de plăcere. Lucrurile nu sunt însă deloc aşa.

Potrivit unei cărţi, ai cărei autori pretind că au descoperit adevăratele motive pentru care femeile fac sex, se pare că reprezentantele sexului frumos îşi petrec timpul alături de iubiţii lor în pat… din plictiseală, milă sau recunoştinţă. Chiar dacă în general se spune că atracţia este necesară între parteneri, dintre cele 200 de motive listate de autorii studiului în cartea “Why Women Have Sex” scrisă de Cindy Meston şi David Buss, atracţia se află pe unul dintre ultimele locuri.

„În urma studiului, cercetătorii au demonstrat că majoritatea bărbaţilor le găsesc pe aproape toate femeile atrăgătoare din punct de vedere sexual, în timp ce acestea sunt foarte rar atrase de un bărbat”, au spus autorii cărţii, ambii profesori de psihologie în cadrul Universităţii Texas.

Surpinzător este că 84% dintre cele 1006 femei care au luat parte la realizarea studiului au declarat că întreţin raporturi sexuale cu iubiţii lor din plictiseală.

Altele au mărturisit că fac sex pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale sau pur şi simplu din milă pentru partenerii lor. Ba mai mult, o femeie din zece a răspuns că face sex şi pentru a răsplăti persoana care îi oferă un cadou scump.

Tags:

Tags:

2 Responses to “O femeie din zece a răspuns că face sex şi pentru a răsplăti persoana care îi oferă un cadou scump”

  1. Daniel says:

    Ati reusit sa treziti misoginul din mine, desi… Articolul nu prea pune intr-o lumina buna nici sexul frumos, nici sexul tare.

  2. mwncrdl says:

    rPj7VW qqlzzkjysaac, [url=http://kfdesavkhndq.com/]kfdesavkhndq[/url], [link=http://aksodotklypn.com/]aksodotklypn[/link], http://wsvesmsuujpb.com/

Leave a Reply