Cadoul lui Abramovici pentru Daria, un patinoar!

Acesta este cadoul pe care patronul clubului Chelsea i l-a făcut preţioasei sale “jumătăţi” de Ziua Îndrăgostiţilor.

Romanticul Abramovici n-are treabă cu criza financiară. Când vine vorba de dragostea lui, frumoasa rusoaică Daria Zhukova, Roman nu se uită la bani. După ce i-a cumpărat o bucată de pământ pe Lună, a venit şi cea mai recentă surpriză făcută de miliardarul rus de Ziua Îndrăgostiţilor. I-a achiziţionat un patinoar acoperit.

Roman ştia de pasiunea ascunsă a Dariei, aceea de a patina. Poate şi originea, aceea de rusoaică, a împins-o către acest sport plin de graţie ai căror campioni sunt, evident, ruşii. Daria nu a putut să-şi dezvolte această pasiune pe cât şi-a dorit, şi din cauza numeroaselor drumuri făcute la braţul lui Abramovici.

Însă, acest lucru se va schimba. Patinoarul acoperit, construit la cererea magnatului în apropierea Moscovei, îi va da şansa Dariei să se antreneze pe gheaţă adevărată şi nu pe celebrul joc Nintendo, “Stars on Ice”, foarte îndrăgit de iubita patronului de la Chelsea. Se pare că Abramovici mai are o supriză ascunsă pentru clipa în care Daria va încerca pentru prima oară gheaţa din spatele casei. O va invita pe celebra patinatoare italiană Carolina Kostner să producă un număr de înaltă clasă. Un cadou şi mai preţios în ochii Dariei, “afacere” care-l va costa jumătate de milion de euro pe miliardarul rus.

Tags: ,

Tags: ,

Leave a Reply