De Valentine’s Day si Dragobete, cele mai romantice cadouri pentru voi

Suntem bucurosi ca am reusit sa va aducem de “Zilele Indragostitilor”, cele mai frumoase cadouri, pline de romantism, cadourile potrivite pentru aceste sarbatori. Echipa noastra s-a ocupat de fiecare comanda si le-am impachetat in culorile dragostei. Fiecare dintre cadourile voastre au primit din partea noastra si un cadou surpriza, personalizat pentru fiecare dintre comenzile voastre. Facem acest lucru pentru ca un cadou comandat si primit de pe www.TheGift.ro trebuie sa fie numai gata pentru a putea fi oferit persoanei dragi, prietenilor sau celor carora voi doriti sa il daruiti.

Vom proceda la fel in continuare si vom cauta sa va oferim cadoul potrivit, cadoul perfect, cadoul pe care voi doriti sa il primiti la timp, sa aiba inimioare si fundite colorate si cadouri supriza din partea echipei TheGift.ro

De Valentine’s Day, care este sarbatorit pe 14 februarie si de Dragobete, care este sarbatorit pe 24 februarie, am reusit sa va aducem cele mai romantice cadouri, apreciate de voi si pentru care am facut tot posibilul ca ele sa fie disponibile. Va prezentam cateva dintre ele, iar aici la categoria “Valentine’s Day si Dragobete” si la “Cadouri 1 Martie – 8 Martie”, veti gasi speram ceea ce cautati.

Recomandarile sunt cele mai bune si asteptam cu mare interes parerile voastre.


Tags: , , , , , , ,

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “De Valentine’s Day si Dragobete, cele mai romantice cadouri pentru voi”

  1. cella says:

    cred ca m-am gandit ce as vrea sa primesc: cele doua umanarele parfumate sweetheart. multumesc….mai am o intrebare…trebuie sa paltesc ceva?

  2. TheGift says:

    Taxele de livrare pentru premiile din concurs le suportam noi. Tu doar trebuie sa ne trimiti comanda cu datele tale unde doresti sa primesti cadoul dorit.

Leave a Reply