Aparat de printare unghii

Aparat de printare unghii

Cum functioneaza:

Acest aparat va ajuta sa imprimati cu usurinta cele mai atragatoare imagini pe unghiile dumneavoastra. Cu acest aparat va puteti personaliza unghiile cu imagini care reprezinta flori, animale sau alte simboluri si, fara indoiala, unghiile dvs. vor deveni mult mai atragatoare.

Ca sa imprimati un model, asezati una dintre placi in aparat, adaugati oja pe imaginea preferata si aparatul este pregatit pentru a fi folosit.

Caracteristici:

Aparatul de imprimat unghii este usor de folosit, astfel ca puteti aplica cu usurinta diverse imagini pe unghiile dumneavoastra. Pachetul contine un set de oje de 6 culori pe care le puteti amesteca dupa cum doriti.

Pachetul include 6 placi cu 54 de imagini diferite pe care le puteti picta pe unghiile dvs.

Este indicat si pentru uz profesional.

Specificatii:

Culoare: Aparatul de imprimat unghii este de culoare violeta.
Culorile vopselelor: rosu, galben, alb, negru, verde, albastru, transparent.

Dimensiuni:18 x 10 x 8 cm.

Tags: , , , ,

Tags: , , , ,

One Response to “Aparat de printare unghii”

  1. Ma ocup cu printarea hartiei :) si cautand informatii noi despre print digital pe Google am ajuns pe blogul dvs. Din punctul meu de vedere e un topic interesant “print pe unghii”. O sa scriu pe site-ul meu un articol intitulat chiar asa Print pe unghii si o sa pun un link si spre pagina voastra. Oricum manichiuristele nu cred ca gasesc interesant un aparat de printare pe unghii

Leave a Reply