Cadouri pentru animalele de la Grădina Zoologică Băneasa, cu ocazia Zilei Internationale a Zoo

Budinca, fructele şi legumele au fost cadourile exemplarelor de la Grădina Zoologică Băneasa, cu ocazia Zilei Internaţionale a Zoo. Bucureştenii au venit în număr mare ieri să vadă animalele sălbatice şi au asistat la lansarea campaniei „Iubeşte animalele şi ele te vor iubi”.


De Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice, animalele din Băneasa au avut parte ieri de un program de masă special. Acestea au primit hrana cu aproximativ o oră mai devreme, iar maimuţele au primit desert, care a constat în budincă. „Toate speciile vor mânca între orele 10.30 şi 11.00. De obicei primesc hrana între orele 12.00 şi 13.00“, a spus Anca Oprea, directorul Grădinii Zoologice. Unele animale au primit fructele afară, ceea ce nu se întâmplă în fiecare zi.

Vizitatorii au fost prezenţi, ieri, încă de dimineaţă, chiar dacă mulţi dintre ei nu ştiau că este Ziua Internaţională a Grădinii Zoologice. „Nu ştiam că este ziua Zoo. Am venit cu fetiţa pentru că este weekend. Am tot amânat vizita, iar astăzi am decis să o aduc să vadă animalele”, a spus Cătălina, una dintre vizitatoare.

Numărul speciilor de animale de la Grădina Zoologică este de 149, iar exemplare, sunt în jur de 3.000.

Tags: ,

Tags: ,

Leave a Reply