Irinel după cadouri, Moni după şoferul Voicu

Monica şi Irinel au aniversat, săptămâna trecută, patru ani de când formează un cuplu, însă au sărbătorit acasă, cu şampanie şi caviar, fără să-şi ofere cadouri. A doua zi, miliardarul a plecat, cu afaceri, la Paris şi, pentru că nu se putea întoarce acasă la soţia şi la fiica sa cu mâna goală, acesta a pierdut avionul, vineri seara, colindând de zor celebrele magazine exclusiviste. Şi seria ghinioanelor nu s-a oprit aici.
Iri a ajuns în Bucureşti sâmbătă după-amiază, cu o oră întârziere, astfel că a ratat slujba de creştinare a primului lor fin: „Iri nu a mai ajuns la biserică, aşa că am botezat singură. Mie mi-a adus un parfum, de la Yves Saint Laurent, iar Irinei i-a cumpărat foarte multe hăinuţe de la magazine de firmă”, a declarat Monica, pentru Click!

Dar iată că, vedeta, soţul ei şi invitaţii la botezul de sâmbătă nu au apucat să petreacă decât câteva ore împreună. Şi asta pentru că Monica i-a lăsat baltă, şi-a luat şoferul şi a dat o fugă la Mamaia, acolo unde a petrecut, toată noaptea, în clubul Bamboo, alături de Cătălin Botezatu şi sexy-şoferul Voicu.

Tags: ,

Tags: ,

Leave a Reply