Cadouri si sume exorbitante cheltuite pe fite

Multe VIP-uri au fost afectate de criza financiară, însă nu se îndură nici în ruptul capului să renunţe la luxul pe care s-au obişnuit să-l afişeze la tot pasul.


Hainele scumpe, telefoanele ediţie limitată şi maşinile de fiţe reprezintă un rău necesar pentru vedetele autohtone. Sumele exorbitante, investite de Bote, Monica, Lazarus sau Garcea, în satisfacerea mofturilor, le dau dureri de cap românilor cu buget redus.

Monica a primit de la Iri un telefon exclusivist


Irinel Columbeanu este unul dintre miliardarii care au fost afectaţi de criza financiară, problemele lui, cu angajaţii de la fabrica de la Târgu Cărbuneşti, fiind, deja, arhicunoscute. Dar asta nu l-a împiedicat pe Iri să o bombardeze pe soţia sa, Monica, cu mai multe cadouri scumpe.

Astfel, în ianuarie, când a aniversat împlinirea vârstei de 22 de ani, vedeta a primit un telefon de fiţe marca Vertu, pentru care Iri a scos din buzunar “doar” vreo 7.500 de euro. Monica a apreciat cadoul, însă preferă să vorbească la un telefon Blackberry, în valoare de 300 de euro.

Bote, Audi ultimul tip


După ce a condus, timp de un an, un Maseratti, designerul şi-a achiziţionat, recent, un model exclusivist de Audi Q7, de 150.000 €.

Lazarus are un Bentley nou


Acesta a fost anul schimbărilor pentru Luis Lazarus. Odată cu emisiunea care-i poartă numele, de la Kanal D, vedeta şi-a înnoit şi parcul auto. El a intrat în clubul proprietarilor de Bentley, achiziţionându-şi un model argintiu, versiunea sport, pentru care a plătit 160.000 de euro. “Dintre toate maşinile pe care le-am avut, în aceasta mă simt cel mai confortabil. Maşinile sunt o obsesie pentru mine, ca şi femeile”, declara vedeta Kanal D.

Garcea, proprietar de barcă


Pescar înrăit, Garcea merge la pescuit ori de câte ori are ocazia şi investeşte mii de euro în această pasiune. Ultima achiziţie este o barcă de fiţe, cu motor, pentru care a scos din buzunar suma de 25.000 de euro.

„Este un model Nitro Z9, pe care l-am văzut prima dată în SUA. Această barcă mi-o doream de 7-8 ani, dar nu era comercializată în România. Este cap de serie între modelele de pescuit, pe care orice pescar ar vrea să o aibă. Sunt nerăbdător să o lansez la apă în acest weekend la Tulcea, pe braţul Sf. Gheorghe, unde particip la un concurs”, ne-a spus Mugur.

Tags: , , ,

Tags: , , ,

One Response to “Cadouri si sume exorbitante cheltuite pe fite”

  1. Paflora says:

    Inca un articol care m-a pus pe ganduri, recunosc ca nu mai privisem problema din perspectiva asta. Adevarul e intotdeauna la mijloc!

Leave a Reply