Adrian Mutu i-a făcut un cadou special Mayei, fiica lui cea mică

Adrian Mutu i-a făcut un cadou special Mayei, fiica lui cea mică, la aniversarea, astăzi, a primului an de viaţă. Alături de asociatul său, Filippo Paoli, fotbalistul Fiorentinei a achiziţionat o plantaţie de măslini, în apropiere de Florenţa.

Adrian Mutu şi-a mai lansat o afacere: împreună cu asociatul său, Filippo Paoli, a cumpărat o plantaţie de măslini, dar şi toată aparatura necesară culesului măslinelor şi obţinerii uleiului! El consideră achiziţia un dar de suflet pentru micuţa Maya, fiica lui şi a Consuelei, care împlineşte chiar azi un anişor! Plantaţia cumpărată de cei doi este situată în regiunea Prato, la Carmignano, la doar 20 de kilometri distanţă de Florenţa.

Mutu şi Paoli şi-au amenajat chiar şi o pensiune cu cinci camere, două apartamente şi un restaurant. “Uleiul Il Dieci este fabricat în Carmignano şi este un produs al afacerii în care Adrian îmi este asociat. În plus, el este imaginea produselor firmei mele de îmbrăcăminte, Souvenir Clubbing, care merge foarte bine. Cât despre pensiune, ea va fi gata până la sfârşitul acestei luni”, a declarat Paoli pentru site-ul mutu10. blogspot.com.

Tags: ,

Tags: ,

One Response to “Adrian Mutu i-a făcut un cadou special Mayei, fiica lui cea mică”

  1. dan says:

    Cadou de cadou.Ce sa comentam…

Leave a Reply