Concurs de “Ziua Indragostitilor”

Declara-i persoanei iubite dragostea ta printr-un mesaj scris pe blogul www.TheGift.ro/blog si esti automat inscris in concursul organizat de www.TheGift.ro de “Ziua Indragostitilor”.

untitled-21

O indragostita si un indragostit vor avea ocazia de a face cadouri primite din partea www.TheGift.ro jumatatii lor. Declaratiile voastre de dragoste, pline de romantism si originalitate vor fi rasplatite de noi. Cei doi indragostiti castigatori vor fi anuntati pe blogul www.TheGift.ro/blog, desemnarea acestora urmand sa se faca prin tragere la sorti pe data de 10 februarie 2009. Castigatorii vor primi din timp cadourile, impachetate in culorile dragostei de echipa TheGift.ro, pentru a le putea oferi in dar de “Ziua Indragostitilor” persoanelor iubite.
TheGift.ro ofera indragostitilor cadouri romantice in valoare de 200 RON.

Tags: , , , , , ,

Tags: , , , , , ,

566 Responses to “Concurs de “Ziua Indragostitilor””

 1. mihaela says:

  Iubitul meu, te iubesc atat de mult, incat nici eu n-as fi crezut,esti sufletul meu esti viata mea, esti totul pentru mine.

 2. daniela says:

  TE IUBESC, IUBITUL MEU, VREAU SA-MI PETREC RESTUL VIETII ALATURI DE TINE SI SA MA BUCUR DE TOATE MOMENTELE PETERCUTE IMPREUNA.

 3. iuliana says:

  dragostea nu se comunica se simte se atinge si se simte in aer, se vede in ochii si se transforma in parfum

 4. iuliana says:

  dragostea se simte nu se poate pronunta se vede in ochii ,se simte in aer se lasa pe corpul celuilalt dar nu se reda niciodata intact in cuvinte

 5. ana maria says:

  Viata mea a inceput sa prinda aripi in ziua cind te-am cunoscut pe tine iubirea mea.noi doi suntem facuti unul pentru celalalt si nimeni si nimic nu ne poate desparti.Pe zi ce trece te iubesc din ce in ce mai mult viata mea..Te yubesc razvan:x:x

 6. corina says:

  esti bucuria de a ma trezi dimineata, esti lumina ce imi face zilele pline de viata. impreuna suntem doar unul. te iubesc mai mult decat ieri si mai putin decat maine. tu esti tot ce am visat mircea

 7. lore says:

  fiecare zi petrecuta alaturi de tine e ca un cub de ciocolata ce imi indulcesti viata si o faci sa fie mai frumoasa cu fiecare zambet si cu fiecare imbratisare

 8. skiner says:

  in imbratisarea ta gasesc puterea de a infrunta lumea..vocea si cuvintele tale imi fac bn cand cnv e crud cu mn..in buzele tale sunt indicii ca exista paradisul si in pielea ta e o mare in care vreau sa navighez fara o directie fixa..paradisul p care mi’l imaginez este sa traiesc in inima ta..u esti paradisul

 9. ANdreea says:

  Dragul meu,
  In fiecare zi plutesc de fericire atunci cand iti aud vocea,cand ma alinti si imi faci viata mai frumoasa. Iti multumesc din suflet pentru clipele minunate pe care mi le oferi alaturi de tine,si vreau sa-ti spun ca as vrea sa nu se mai termine niciodata aceasta poveste frumoasa de dragoste. Cupidon a vrut ca noi doi sa fim impreuna si sa ne iubim mult,si de aceea ma simt ca in al 9 lea cer,numai alaturi de tine. Cu toate ca a trecut aproape un anishor alaturi de tine, inca TE IUBESC mai mult ca viata mea! Doar tu esti motivul pentru care are rost viata mea! I Love You, My Valentine (Cosmin)!!!!

 10. Stasix says:

  Te iubesc ca nu mai pot ca peun porc cu sirman bot te iubesc pina la stele ca peo cirpa de podele siti trimit din departare o crastule sio tigae si in sam ca te iubesc toaten cap te le trintesc.

 11. Roxana Daniela says:

  Vrei sa te injur ?? ok…..sa-mi bagi inima in pieptul tau si sa-mi sugi iubirea pe kare ti-o port…sa te omor cu inima mea….dar stii ceva ??? Ia mai du-te in imima mea ca m-am saturat sa te tot injur si incep sa te blestem….:D
  TE IUBESCCCC!!!

 12. Mihai Florea says:

  Tin sa te contrazic aici, nu vreau sa intru in polemici insa eu nu impartasesc aceeasi parere.

 13. Monica says:

  Te iubesc la nebunie!Esti soarele meu ,cu tine in gand ma trezesc in fiecare dimineata si adorm in fiecare seara!Esti totul pentru mine de aceea te iubesc!

 14. Andreea says:

  Te iubesc pentru zambetul tau,sufletul tau,pentru ca esti alaturi de mine intodeauna,pentru ca ma iubesti,pentru primul trandafir primit de la tine,pentru primul sarut pe care mi l-ai dat.Te iubesc pentru ca existi!

 15. Freddie says:

  I see a lot of interesting articles on your
  page. You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of time,
  there is a tool that creates unique, google friendly articles
  in couple of seconds, just search in google
  - k2 unlimited content

 16. Something more important is that when you are evaluating a good on the internet electronics shop, look for online shops that are continuously updated, keeping up-to-date with the latest products, the very best deals, in addition to helpful information on services. This will ensure you are handling a shop that really stays ahead of the competition and provide you what you should need to make educated, well-informed electronics acquisitions. Thanks for the vital tips I’ve learned through your blog.

Leave a Reply